|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PeterV Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. nov 08, pon, 16:24 Sporočila: 7 Kraj: Jakobski Dol
|
Objavljeno: petek, 07.09.2012, 13:40 Naslov sporočila: Ocenjevanje pri matematiki v 5. razredu |
|
|
Kdo ve?:
Ali je res pri matematiki, v petem razredu, obvezno pisati v vsakem ocenjevalnem obdobju najmanj dva pisna preizkusa?
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
Klavd1ja zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 7. maj 06, ned, 16:02 Sporočila: 136 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: petek, 07.09.2012, 16:44 Naslov sporočila: |
|
|
Tako piše v Pravilniku o ocenjevanju znanja:
11. člen
(ocenjevanje po ocenjevalnih obdobjih)
Pri vsakem predmetu se učenčevo znanje ocenjuje skozi vse obdobje, ko se predmet izvaja.
Pri predmetih, za katere sta s predmetnikom določeni največ dve uri tedensko, se znanje učencev oceni najmanj trikrat v šolskem letu, pri čemer večina ocen ne sme biti pridobljena na podlagi pisnih izdelkov. Če se predmet, za katerega je s predmetnikom določeno manj kot dve uri tedensko, izvaja strnjeno (fleksibilni predmetnik), se znanje učencev oceni najmanj dvakrat.
Pri predmetih, za katere so s predmetnikom določene več kot dve uri tedensko, se znanje učencev oceni najmanj šestkrat v šolskem letu, pri čemer večina ocen ne sme biti pridobljena na podlagi pisnih izdelkov. _________________ Klavdija |
|
Nazaj na vrh |
|
PeterV Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. nov 08, pon, 16:24 Sporočila: 7 Kraj: Jakobski Dol
|
Objavljeno: petek, 07.09.2012, 18:58 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, to je po pravilniku o preverjanju in ocenjevanju znanja, katerega sem se do zdaj držal in se tudi bom v prihodnje. Mi pa naš matematik nekaj bluzi in jutri ga bom malo . . .
Bom povedal, kaj mi bo rekel, kje je to slišal.
( ne jutri, v ponedeljek )
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|