|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
hope Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 10. jul 06, pon, 12:48 Sporočila: 10 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: ponedeljek, 10.07.2006, 12:57 Naslov sporočila: GOSPODINJSTVO ZA PETOŠOLCE |
|
|
Zanima me, če ima kdo narejeno letno pripravo za gospodinjstvo GOSPODINJSTVO ZA PETOŠOLCE IN ČE BI JO BIL PRIPRAVLJEN DELITI
v zameno za kaj drugega, se ve.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 10.07.2006, 14:48 Naslov sporočila: Gospodinjstvo za petošolce |
|
|
Pozdravljen, pozdravljena Hope!
Upam, da se ti bo kdo oglasil. Zanima me pa, če si pripravljen, pripravljena deliti tisto, kar nudiš v zameno, z nami vsemi? Kajti, več kot bo prispevkov, ki bi bili uporabni za nas ostale, večkrat bomo stran obiskali, več se bo nabralo za naprej. Začaran krog, ampak tako je. Zato te prosim, le pogumno in objavi tisto, kar imaš!  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: torek, 18.07.2006, 19:36 Naslov sporočila: |
|
|
Nataša, seveda bomo delili, samo malo časa nam še daj, sem komaj spet usposobila pc in še kaj se moram naučit za pošiljanje ... pa tudi je treba pogledat, kaj je že tu...
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|