|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kz Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. apr 06, pon, 15:18 Sporočila: 8
|
Objavljeno: sreda, 28.06.2006, 18:16 Naslov sporočila: izobraževanje šolskih knjižničarjev |
|
|
Zanimajo me kakršne koli informacije v zvezi z izobraževanjem šolskih knjižničarjev, ki poteka na oddelku za bibliotekarstvo na FF. Kakšni so pogoji za vključitev v izobraževanje?
Ali ima kdo kakšne izkušnje v zvezi s tem oz. ve za koga, ki se je tega izobraževanja udeležil?
Že v naprej hvala
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
kristi12 Novopridruženi
Pridružen/-a: 5. sep 06, tor, 18:35 Sporočila: 2
|
Objavljeno: torek, 05.09.2006, 19:04 Naslov sporočila: |
|
|
Sama sem se že tretjič prijavila na razpis na to izobraževanje, vendar neuspešno. Če želiš, da ti prijavnico pošljejo domov, pokliči na filo faks, na njihovi strani je številka. Pogoji. Predvsem je pomembno, da imaš na tem področju že izkušnje in da te prijavi šola. Sprejmejo jih namreč samo 30. Aja, pogoj je 7.stopnja na pedagoški smeri. Če se prijavljaš kot samoplačnik, po mojem nimaš šans. Poskusi, ker se bo rok za oddajo prijav kmalu iztekel. Srečno! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|