|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dulcinea Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 30. okt 05, ned, 18:10 Sporočila: 11 Kraj: Malo tu, malo tam
|
Objavljeno: četrtek, 22.06.2006, 16:48 Naslov sporočila: Letna priprava |
|
|
Živjo!
Učim že četro leto, vendar sem do sedaj službo iskala do konca avgusta. delala sem na šoli, kjer mi ni bilo treba narediti letne priprave za naslednje leto, ker so to naredile kolegice v aktivu (šola je zelo velik in je bilo po 6 učiteljic - 6 oddelkov za en razred, npr.4).
Letos pa sem na mali šoli. Obeta se mi tudi delo za jeseni. Zdaj pa me čaka, da naredim letno pripravo za naslednje leto. Ker tega še nisem počela, me zanimajo vaše ideje. kako si vi razporedite delo, koliko časa to delate. Rada bi namreč to naredila kar se da hitro, ker moram letos poleti dokončati tudi diplomo.
Hvala za predloge. Če pa katera ima letno pripravo za 4. razred devtletke, bi prosila, ča mi ga lahko pošlje na dulcinea@email.si. Zelo bom hvaležna. Mogoče si bom lahko pomagala z n jo.
LP, Dulcinea _________________ Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so. |
|
Nazaj na vrh |
|
amaya Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 13. avg 06, ned, 15:27 Sporočila: 8 Kraj: Obala
|
Objavljeno: nedelja, 13.08.2006, 15:41 Naslov sporočila: |
|
|
Ogromno si lahko pomagaš z letnimi pripravami, ki jih dobiš na spltnih straneh in sicer v sklopu založbe, ki učbenik tiska (npr. DZS, Rokus,...) _________________ Dan se nasmehne tistemu, ki se mu zna nasmehniti. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|