|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
amalija Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 25. jul 07, sre, 6:29 Sporočila: 19
|
Objavljeno: sreda, 08.02.2012, 8:42 Naslov sporočila: Spomin v powerpointu |
|
|
Zanima me če je že kdo naredil igro spomin v zgoraj omenjenem programu, ker mene blazno hecajo povezave.
Hvala za vsakršno informacijo.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sreda, 08.02.2012, 13:08 Naslov sporočila: |
|
|
Zelo zanimivo, da to poskušaš v tem programu. Morda malo pojasniš? Ali pa, če ti ni odveč, mi pošlješ osnutek po pošti? Ravno zdaj se namreč lotevam izdelovanja videoposnetkov, pa me zanima tudi ta opcija. Hvala.
Drugače pa lahko spomin delaš v Hot Potatoes, samo dodatek potrebuješ, ti lahko pošljem, če se boš lotila. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: četrtek, 09.02.2012, 7:38 Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: | Pošiljam PP. Bi pa želela tako, da so na prvi strani ploščice, ki jih odpiraš in zapiraš. Če ne bo šlo bi pa prosila za Hot Potates, čeprav v tem programu še nisem nič delala. |
Hvala za poslano. Se mi zdi, kaj želiš doseči. Samo problem je najbrž potem doseči, da sličice ostanejo prosojne. Zdi se mi zelo zakomplicirano. Mislim, da boš z učenjem HP-ja porabila manj časa, bolj bo ustvarjalno porabljen in že majhni napori se obrestujejo z uspešnimi nalogami. Power Point je krasno orodje za kaj drugega.
Za čisto osnovo si poglej tole. Tu imaš osnovna navodila, Dušanove razlage so lepo razdeljene, tako da si lahko izbiraš, s čim boš začela. Hitro boš prišla noter. Oglej si tudi, kaj vse lahko s tem ustvariš, doslej so bile vse, ki so se lotile tega, zadovoljne, da so se odločile.
http://uciteljska.net/kvizi/HotPot/HOT/Prva.html
Naloge za spomin so nadgradnja nalog JMatch, tako da se morda lotiš najprej teh nalog. Začni z besedami, da boš osvojila kako narediti osnovno nalogo, potem dobiš še dodatek in v enem tednu imaš spominov kolikor hočeš
Kadarkoli se ti bo zataknilo, ne oklevaj, piši!
Veliko uspeha ti želim! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|