|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
LUMPIJALEC Novopridruženi
Pridružen/-a: 12. dec 10, ned, 16:41 Sporočila: 2 Kraj: SLOVENSKA BISTRICA
|
Objavljeno: torek, 15.11.2011, 14:44 Naslov sporočila: OCENA.... |
|
|
Mene pa zanima naslednje...
Če bi vašemu otroku manjkala točka do 4 ali točka do pet ali bi se posvetovali z učiteljico ali ne? Zakaj gre? Hči je domov prinesla pred test in test. Pred test je bil 5, test pa 3. Napake niso bile samo pri hčeri pač pa tudi pri učiteljici. Glede na butast sistem me ta trojka niti ne moti toliko, saj vem ,da hči angleščino zna. Moti pa me ,da ji ni hotela prisluhnit in popravit oceno, čeprav je bilo mnenje drugih učiteljev podobno kot naše (hčerino in moje).
Kaj menite?
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: torek, 15.11.2011, 17:18 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena,
tukaj se mi zdi, da sta dva problema: eden o posvetovanju z otrokom, kakšno oceno naj dobi in drugi napake učiteljice.
Za prvo se mi zdi nenavadno, da bi se morala učiteljica posvetovati z otrokom o tem, kakšno oceno naj da, če manjka ena točka. Menim, da to ne gre.
Drugo pa je, če se ugotovi, da je učiteljica kaj spregledala ali sama naredila napako. V tem primeru problema ne bi smelo biti. Seveda s pomočjo odkritega pogovora. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
LUMPIJALEC Novopridruženi
Pridružen/-a: 12. dec 10, ned, 16:41 Sporočila: 2 Kraj: SLOVENSKA BISTRICA
|
Objavljeno: torek, 15.11.2011, 19:20 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala g. Nataša!
Nočem delat neke panike zaradi trojke. Sva pa bili obe s hčerko razočarani nad odnosom...Sem govorila kasneje tudi z eno drugo učiteljico, pa ni hotela niti pokomentirati. Vem odkrit pogovor bo vse rešil.... Iz mojih časov pač nimam takih izkušenj in sem se zato morda malo zakomplicirala zadevo. Pomembno mi je pač ,da bi hčera bila samostojna in odgovorna. Uči se sama in ker vem,da je snov vadila me je vse skupaj pač malo razjezilo in sem iskala pomoč. Treba pa se je učit !!!
Hvala še enkrat!
Fajn bi pa bilo,da bi se tudi otrokom večposvetili vsi, starši in učitelji, ko jih otroci prosijo,da se jim prisluhne. No sedaj sem povedala tudi bistvo. Ja bom jutri govorila s učiteljico.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|