|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: četrtek, 20.01.2011, 16:34 Naslov sporočila: MOJCA POKRAJCULJA |
|
|
Pa jo imamo, prvo Andrejino prosojnico za interaktivno tablo. Čestitam za vztrajnost in neskončno veselje do ustvarjanja! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Alenka@ zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 3. okt 05, pon, 16:31 Sporočila: 188
|
Objavljeno: četrtek, 20.01.2011, 17:13 Naslov sporočila: MOJCA POKRAJCULJA |
|
|
Andreja, a to je mišljeno tako, da prosojnico uvoziš v Notebook? A si jo naredila z OpenOffice? Zakaj? |
|
Nazaj na vrh |
|
asaje1 zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 12. dec 06, tor, 13:10 Sporočila: 120
|
Objavljeno: četrtek, 20.01.2011, 18:00 Naslov sporočila: MOJCA POKRAJCULJA |
|
|
Alenka, to je običajna elektronska prosojnica. Ni prva, kot je napisla Nataša. (lahko pogledaš moje prispevke). Ko sem pošiljala prispevek, tudi nisem napisala:"Prosojnica za interaktivno tablo Smart". To je dodala Nataša.
Lahko uvoziš v Notebook. Mogoče pa bo katera izmed učiteljic to naredila v Smart Notebooku in nam bo to posredovala na Učiteljski. Dosedaj sem za Učiteljsko v V Smart Notebooku poslala 3 prispevke.
Z učenci smo slikali v računalniškem programu Art Rage. Slike sem shranila in naredila običajen ppt. Učitelj lahko ob branju knjige projecira ilustracije mojih učencev ali pa z učenci ob slikah obnovijo ali....
Itablo pa jaz bolj poredko uporabljam pri pouku, saj je še nimam v učilnici. Za enkrat gostujemo v učilnici slovenščine, kadar je le-ta prosta. Zelo dobro pa delujejo na itabli tudi prispevki narejeni v programu Hot Potatoes.
Lep pozdrav, Andreja
Nazadnje urejal/a asaje1 torek, 25.01.2011, 16:31; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
Alenka@ zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 3. okt 05, pon, 16:31 Sporočila: 188
|
Objavljeno: četrtek, 20.01.2011, 18:10 Naslov sporočila: MOJCA POKRAJCULJA |
|
|
Hvala za pojasnilo. Sprašujem zato, ker na Učiteljski še nisem zasledila datoteke s končnico *.odp, tale tvoja pa je, pa sem mislila, da je morda kje kakšna "finta" v povezavi z i-tablo. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: četrtek, 20.01.2011, 18:16 Naslov sporočila: MOJCA POKRAJCULJA |
|
|
Se zelo močno opravičujem. Me je zavedla končnica. Andreja, se mi je zdelo, da je za Itablo zaradi tega.
In nasploh me je kar malo sram. Torej, Andreja, bom popravila vse, kar sem ga zdajle polomila :( _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
asaje1 zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 12. dec 06, tor, 13:10 Sporočila: 120
|
Objavljeno: četrtek, 20.01.2011, 18:35 Naslov sporočila: MOJCA POKRAJCULJA |
|
|
Vsi se kdaj pa kdaj zmotimo. Ob napakah se učimo. Najbolje je, da z učenci naredimo še kaj s to končnico.
Lp, Andreja |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|