|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kz Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. apr 06, pon, 15:18 Sporočila: 8
|
Objavljeno: ponedeljek, 10.04.2006, 15:36 Naslov sporočila: Pripravništvo - nasvet |
|
|
Za opravljanje pripravništva mislim najprej vprašat na OŠ, ki sem jo obiskovala, ker se mi zdi, da je še najlažje navezat stike. Zanima me, ali je težko dobiti pripravniško mesto, če zaprosiš za pripravništvo na šolah, kjer nikogar ne poznaš.
S kom je najbolje kontaktirati (z ravnateljem, pomočnikom ravnatelja ali s kom drugim) in na kakšen način (osebno, preko e-maila ali po telefonu).
Kakšne so vaše izkušnje v zvezi z obema vprašanjema?
Hvala in lp |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 10.04.2006, 16:46 Naslov sporočila: Pripravništvo |
|
|
Moje mnenje, čeprav popolnoma nepotrjeno s prakso:
najlepše te bodo sprejeli na tvoji šoli, mislim, da ti bodo tam tudi najbolj vedeli povedati, kam in kako se obrni.
Če boš spraševala na drugih šolah, pa mislim, da je najboljši osebni kontakt. Upam pa, da se ti bo oglasila katera od kolegic, ki ima bolj sveže izkušnje. Poskusi pisati Kresnici, kar na njen naslov, našla jo boš v tem forumu, Prvi šolski dan. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Anglistka Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 25. avg 05, čet, 11:15 Sporočila: 14 Kraj: MB
|
Objavljeno: sreda, 07.06.2006, 11:53 Naslov sporočila: Re: Pripravništvo - nasvet |
|
|
kz je napisal/a: | Za opravljanje pripravništva mislim najprej vprašat na OŠ, ki sem jo obiskovala, ker se mi zdi, da je še najlažje navezat stike. Zanima me, ali je težko dobiti pripravniško mesto, če zaprosiš za pripravništvo na šolah, kjer nikogar ne poznaš.
S kom je najbolje kontaktirati (z ravnateljem, pomočnikom ravnatelja ali s kom drugim) in na kakšen način (osebno, preko e-maila ali po telefonu).
Kakšne so vaše izkušnje v zvezi z obema vprašanjema?
Hvala in lp |
Pozdravljena
Poznam punce, ki so prišle na šole, brez da bi koga poznale in so se super razumele s kolektivom. So pa tudi ljudje, ki so se s svojimi učitelji grozno razumeli.
Če boš prosila za pripravništvo, potem to stori osebno pri ravnatelju pri katerem se seveda najaviš in poveš za kaj gre.
Na šoli, kjer sem učila so bili prav veseli vsakega pripravnika. (s svojimi razlogi tudi). _________________ Ang |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|