|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Tanja0324 Gost
|
Objavljeno: petek, 03.03.2006, 1:40 Naslov sporočila: POUCUJEM KER ME VESELI |
|
|
Koliko uciteljev/profesorjev v %, bi v iskreno iz srca povedalo, da poucujejo ker jih to veseli?
Koliko uciteljev/profesorjev poucuje samo, ker so izobrazeni v tej stroki?
Koliko profesorjev bi spremenilo sluzbo, ce bi imeli moznost da bi delali kar si zelijo?
Ali je sam pedagoski izpit dovolj ali bi moral ucitelj/profesor prehoditi 'extra mile' da se dokaze kot pedagog?
Ali bi lahko dodali volunterstvo (free instuctions), kot prakticni del pedagoskega izpita? |
|
Nazaj na vrh |
|
ursha Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 4. okt 05, tor, 17:57 Sporočila: 7
|
Objavljeno: sreda, 15.03.2006, 15:45 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz poučujem, ker me to veseli in to že celih 14 let, sem pa jaz mnenja, ka jih je v zbornicah kar nekaj, ki so tam zgolj zato, ker kakšne druge šole niso bili sposobni narediti in sedaj svoje življenjske frustracije znašajo nad otroki. Jaz sem mnenja, da bi moral imeti vsak študent pedagoške fakultete enoletno prakso v razredu in ta praksa bi morala biti ocenjena s strani mentorja, ki bi kritično ocenil, ali je študent sposoben ali nesposoben za učitelja.
Žal pa je v zbornicah tudi še vedno veliko učiteljev, ki samo štejejo leta do "penzije" in pri pouku uporabljajo le tablo in kredo, pa morda še kdaj grafoskop. Tudi taki v šoli nimajo več kaj iskat |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|