|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
koco85 Novopridruženi
Pridružen/-a: 22. apr 07, ned, 14:55 Sporočila: 4 Kraj: grosuplje
|
Objavljeno: torek, 31.08.2010, 16:17 Naslov sporočila: Dnevne priprave za narvoslovje in tehniko 5. r. |
|
|
Pozdravljeni!
Včeraj sem izvedela, da bom poučevala peti razred. Sem začetnica. Iščem pa dnevne priprave za učbenik Od mravlje do sonca 2 (založba Modrijan, naravoslovje in tehnika). Nimam niti delovnega zvezka tako, da sem kar malo v zagati. Z neko oporo bi si potem lažje naredila svoje priprave, še posebej, ker zdaj nimam nobenega časa. Če ima kdo kakšne priprave, bi prosila, če mi jih posreduje. Lahko na moj mail. Samo naj me tukaj kontaktira. Hvala!
Lp,
Nesy |
|
Nazaj na vrh |
|
PetraSraka Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 15. jan 07, pon, 23:55 Sporočila: 53 Kraj: Spodnji Duplek
|
Objavljeno: torek, 31.08.2010, 19:00 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena,
kot je meni znano, priročnik ne obstaja. Izhajaj iz letne priprave, na netu je kvalitetna, naj ti bo osnova, nato pa iz DZ in učbenika, ki si ga sposodi v kaki knjižnici, nato pa prosi v šoli, da ti ga nabavijo.
Sama imam dnevne priprave za nekje do marca, ni pa nekam kvalitetno, ker sem se prvo leto tudi sama lovila. Pošlji mail, da ti jih pošljem. Je pa učbeniški komplet med boljšimi. Veliko gradiva imaš na spletni strani založbe Modrijan: http://www.modrijan.si/slv/Solski-program/Solski-program/Gradiva-za-ucitelje/Osnovna-sola/naravoslovje-in-tehnika
Lep pozdrav,
Petra |
|
Nazaj na vrh |
|
koco85 Novopridruženi
Pridružen/-a: 22. apr 07, ned, 14:55 Sporočila: 4 Kraj: grosuplje
|
Objavljeno: torek, 31.08.2010, 19:47 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena!
Hvala za informacije. Moj mail je nessye@gmail.com. Pa hvala tudi za poslano, vsekakor mi bo v pomoč.
lep pozdrav
nesy |
|
Nazaj na vrh |
|
altate Novopridruženi
Pridružen/-a: 1. avg 07, sre, 10:52 Sporočila: 4
|
Objavljeno: nedelja, 05.09.2010, 20:36 Naslov sporočila: |
|
|
Živjo,
obstaja priročnik, samo ne v e-obliki. če potrebuješ kakšno temo posebej, sporoči, poskeniram. če potrebuješ priprave, ki niso res zelo kvalitetne (sem šla lani prvič čez ... sporoči).
lp, altatele |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|