|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pupa Novopridruženi
Pridružen/-a: 25. sep 09, pet, 19:26 Sporočila: 2 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: sobota, 26.09.2009, 17:59 Naslov sporočila: Nujno potrebujem pomoč - LDN za New Chatterbox 1 in 2 |
|
|
Nujno bi potrebovala letni delovni načrt za učbenika New Chatterbox 1 in 2 in upam, da se me kdo usmili in mi ga pošlje. Imam namreč novo službo in spet drugačne učbenike, kot v prejšnji službi. Od vsega dela in pisanja priprav se mi že kar malo "meša". Imam namreč smolo, da vedno nekoga nadomeščam, potem pa pridem na drugo šolo in spet začnem vse na novo.
Lepo prosim, če se kje najde kdo, ki ima to že narejeno da mi malo olajša moje delo.
Hvala vsem, ki ste mi pripravljeni pomagati.
Lp, Pupa |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 27.09.2009, 19:31 Naslov sporočila: |
|
|
Sem kar malo žalostna, ker nisi dobila nobenega odgovora. Očitno med našimičlani ni nobene ustrezne osebe. Upam, da ti bo vseeno delo dobro šlo od rok! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
pupa Novopridruženi
Pridružen/-a: 25. sep 09, pet, 19:26 Sporočila: 2 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: nedelja, 27.09.2009, 20:17 Naslov sporočila: ldn |
|
|
Ni problema. Sem obupala, da bi mi kdo pomagal v tako kratkem času, zato sem danes od jutra do večer sedela pri računalniku in natipkala LDN za šest razredov. Nekater sem samo malo preuredila, nekaj pa sem jih nnaredila čisto na novo. Ostali so mi še trije LDN-ji, ki jih bom naredila jutri. Vseeno hvala za lepe besede! Se kaj javim! Če jih še kdo potrebuje, naj me kontaktira.
Lp, Pupa |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 28.09.2009, 6:49 Naslov sporočila: |
|
|
Če si jih pripravljena deliti, jih lahko kar naložiš, prosim.
Klikni na Učna gradiva, Prispevajte gradivo in sledi navodilom.
Hvala za sodelovanje v vsakem primeru!  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|