|
Kazalo |
|
|
Sodelujemo |
|
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Miša Novopridruženi
Pridružen/-a: 6. nov 06, pon, 17:32 Sporočila: 1 Kraj: Podčetrtek
|
Objavljeno: ponedeljek, 10.08.2009, 16:01 Naslov sporočila: Pripravništvo pri predmetu geo. in zgo. |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me, ali moram imeti opravljenih 30 ur iz pripravništva iz obeh predmetov ali le iz enega? Kaj predlagate? Naj si izberem tisti predmet, ki ga bolj obvladam ali tisti, ki ga ne obvladam toliko si pa želim da bi znanje iz tega predmeta poglobila??
Najbrž bi se dalo z mentorjem zmeniti, da bi mi dovolil poučevati pri obeh predmetih in bi potem ob koncu pripravništva izbrala le nega za strokovni izpit, oz. bi le od enega predmeta poslala priprave na ministrstvo?
Lp, Mojca* |
|
Nazaj na vrh |
|
Jana Potočnik Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 27. nov 06, pon, 13:37 Sporočila: 69 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: ponedeljek, 17.08.2009, 14:29 Naslov sporočila: |
|
|
Tole je zdaj moje laično razmišljanje. Sama sem opravljala pripravništvo na razredni stopnji in sem morala opraviti 5 nastopov iz različnih predmetov (priprave, ki sem jih potem poslala ob prijavi). Tako, da menim, da bi verjetno ti morala opraviti enako število nastopov pri geografiji in zgodovini, se pravi ne samo pri geografiji ali obratno. Upam, da se ti še kdo oglasi.
Veliko sreče! _________________ To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|