|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
simonamaja Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 9. apr 08, sre, 20:49 Sporočila: 8
|
Objavljeno: sreda, 12.11.2008, 14:56 Naslov sporočila: spremljevalka gibalno oviranega otroka |
|
|
Pozdravljeni!
Kakšne so naloge spremljevalca gibalno oviranega otroka? Obeta se mi ta služba, pa me zanima kaj me čaka? Ali moram opravljati tudi nadomeščanja? (sem namreč učiteljica bio, kem, nar). Kakšno plačilo naj pričakujem? Kolikšna je moja delovna obveza? Ali sem v času odsotnosti učenca doma? oz. moram opravljati druga dela v šoli?
Hvala vsem za kakršno koli informacijo
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: sreda, 12.11.2008, 17:19 Naslov sporočila: |
|
|
Odvisno od šole, kjer boš delala. Pri nas je dejansko izvajala 8 urni delovni čas in je poleg spremstva otroku dobila dodeljenih še nekaj drugih obveznosti (pomoč v knjižnici, jutranje varstvo itd.). Kako je po zakonu, ne vem.
Pozanimaj se pri delodajalcu, kako in kaj.
Lp od KJ _________________ Lp od Kaje |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Objavljeno: sreda, 12.11.2008, 18:16 Naslov sporočila: |
|
|
Ali morda veš kolikšno plačilo naj pričakujem? |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

|
Objavljeno: sreda, 12.11.2008, 18:45 Naslov sporočila: |
|
|
Bo moral odgovoriti nekdo drug. Odvisno, kako boš zadovoljna. Pri nas je to delo opravljala učiteljica geografije (brez dokončane šole) in ker je prej bila redno zaposlena na šoli kot učiteljica, je bila razočarana in je nato . Medicinska sestra pa je bila zadovoljna z delom in s plačilom, ker drugje ni mogla dobiti službe.
|
Nazaj na vrh |
|
|
Objavljeno: sreda, 12.11.2008, 18:48 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, jaz sem sedaj zaposlena v tovarni kot navadna delavka, ki dela 3 izmene. Plača je nizka (minimalna ), ker pa imam doma malega otroka ( 2 leti) bi raje vzela to službo, saj bi bila več z otrokom. |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

|
Objavljeno: sreda, 12.11.2008, 19:39 Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da boš zadovoljna z delom in najbrž tudi s plačilom. Želim ti veliko uspehov. Za vsak slučaj pa le vprašaj delodajalca, kaj vse pričakuje od tebe in za kakšno plačilo.
Čeprav je najbrž to težko vprašat, ker imamo občutek, da nas ne bodo razumeli in da bo izgledalo kot da se branimo dela in da nas zanima samo zaslužek. Kar pa ni res.
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|