|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zigatim Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. sep 06, ned, 20:38 Sporočila: 23 Kraj: celje
|
Objavljeno: petek, 21.11.2008, 13:47 Naslov sporočila: URE V KNJIŽNICI |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me ali je na razredni stopnji po zakonu oz. po učnem načrtu učitelj dolžan opraviti določeno število ur pouka v knjižnici ( in koliko mora biti teh ur), kako te ure izvajate in kdo jih vodi (knjižničarka ali učitelj sam). Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaša mnejna in izkušnje.
LP _________________ neshama |
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: sobota, 22.11.2008, 23:12 Naslov sporočila: |
|
|
Mi pripravimo 4 ure v knjižnici. Pri pripravi sodelujeva s knjižničarko, izvajam jo sama z njeno pomočjo.
Pripravimo eno uro domačega branja, dve uri se nanašata na učno snov nit ali dru v 4. r. in ena je informativna: kako se znajti v knjižnici in poiskati ustrezno gradivo.
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
Magda Novopridruženi

Pridružen/-a: 12. jan 09, pon, 17:09 Sporočila: 3 Kraj: Dolenjska
|
Objavljeno: ponedeljek, 09.02.2009, 0:08 Naslov sporočila: |
|
|
zanimivo vprašanje, tudi mene zanima, samo tale odgovor nič ne pove o predpisanem številu ur. _________________ Nihče ne zna vsega, skupaj zmoremo vse. |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: ponedeljek, 09.02.2009, 20:49 Naslov sporočila: |
|
|
Glejte pod KIZ (knjižnično informacijska znanja). Mislim, da je vse točno določeno in celo v dnevniku moram zapisati, da je bila ura KIZ (tako pri nas zahteva knjižničarka, ki te ure tudi sama pripravi in izvede). Jo bom jutri vprašala, kako in kaj, da bom dala točne informacije.
Lp od KJ _________________ Lp od Kaje |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|