|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Minus Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. sep 08, sre, 15:11 Sporočila: 25 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: četrtek, 11.09.2008, 15:06 Naslov sporočila: Razredne ure |
|
|
Mene zanima če ima kdo kakšno vredu spletno stran, ki je na njej kaj koristnega za razredne ure. |
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: četrtek, 11.09.2008, 23:07 Naslov sporočila: |
|
|
Zdi se mi, da si na ruški oš.
Tam so izdali knjigo o razrednih urah. Nastala je na osnovi projekta pred nekaj leti.
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: nedelja, 12.10.2008, 15:38 Naslov sporočila: Potovanje v tišino - razredne ure |
|
|
Našla sem še eno knjigo za razredne (in druge) ure:Renata Srebot, Kristina Menih: POTOVANJE V TIŠINO. Sprostitvena vzgoja za otroke. DZS 1996
Uporabiš, kar se ti zdi, marsikaj je odlično, na kakšno stvar imam tudi pomisleke, vendar veliko vaj "deluje".
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
Saša Čadež zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 22. feb 05, tor, 18:46 Sporočila: 120 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: nedelja, 12.10.2008, 16:03 Naslov sporočila: |
|
|
Odličen pripomoček za izvajanje razrednih ur je tudi priročnik za razredne ure, ki ga je izdalo Društvo Za boljši svet z naslovom ISKALCI BISEROV, avtorice Darje Vtič Tršinar.
Gre za skrbno izbrano zbirko zgodb vključno z namigi in predlogi za izvajanje ter naslovi možne dodatne literature o temi, ki ste si jo izbrali.
Zajema praktično vse tiste teme, ki zahtevajo pozornost: moji cilji, ljubezen, spoštovanje, odgovornost, zaupanje vase, trud, sprejemanje samega sebe, pogum, iskrenost, pozitivna naravnanost, optimizem, zadovoljstvo, hvaležnost, radodarnost, nenasilje, poštenje, odpuščanje, nesebičnost, sočutje, skromnost, samonadzor, mir, veselje, vzrok, posledica, pomagajmosi, strpnost, sodelovanje... Res uporabno!
Lep pozdrav _________________ Saša |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 12.10.2008, 16:38 Naslov sporočila: |
|
|
Le kdaj je to izšlo? Če pred nedavnim, sem žalostna, ker sem zamudila. Če že kdaj prej, sem žalostna, ker nisem vedela zanjo ... Jo je še kdo prebral in uporabil? Nam lahko poročate o izkušnjah? Hvala! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Klavd1ja zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 7. maj 06, ned, 16:02 Sporočila: 136 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: nedelja, 12.10.2008, 16:47 Naslov sporočila: |
|
|
Knjiga je izšla leta 2004, izdalo pa jo je Društvo Za boljši svet v Mariboru. Uporabna je za učence 2. in 3. triade pa tudi odrasli lahko najdemo v njej kaj zase.Na naši šoli jo je dobil vsak razrednik pred dvemi leti, zato mislim, da se še dobi. Bom vprašala, kje se jo da naročiti. _________________ Klavdija |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 12.10.2008, 17:22 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
zofka Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 26. maj 08, pon, 14:08 Sporočila: 29 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: ponedeljek, 13.10.2008, 5:06 Naslov sporočila: |
|
|
V knjižnico bi se dalo dobiti kar precej. Donna Styles: ODDELČNI SESTANKI,
Včasih pa nobena knjiga ne pomaga  |
|
Nazaj na vrh |
|
Minus Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. sep 08, sre, 15:11 Sporočila: 25 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: sreda, 15.10.2008, 12:03 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala vsem da ste si vzeli čas in mi pomagali pri izbiri knjig. _________________ Lep pozdrav Minus |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|