|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ceca30 Novopridruženi
Pridružen/-a: 25. avg 08, pon, 16:16 Sporočila: 1 Kraj: mozirje
|
Objavljeno: ponedeljek, 25.08.2008, 17:18 Naslov sporočila: koliko ur tedensko |
|
|
Lep pozdrav!
Mene nekaj zanima in bi bila res vesela vsakega odgovora. Letos bom učila v 2. razredu(po predmetniku 21 ur) in matematiko v 5. razredu (4 ure tedensko). Poleg tega bom imela še interesno dejavnost (1 ura tedensko), dopolnilni/dodatni pouk (2. razred: 1 ura tedensko) + ena urica na teden z nadarjenimi učenci. Vse skupaj bom torej imela 28 ur. A me lahko še za kaj ponucajo ali je že to preveč? A moram bit po pouku še npr. dežurna ali imaam vso pravico to zavrnat? Zanima me iz pravnega vidika. Ali se interesne dejavnosti, dod/dopolnilni pouk, dežurstva ... štejejo v tistih 22+5 štejejo v učno obveznost.
hvala in lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: torek, 26.08.2008, 5:53 Naslov sporočila: |
|
|
Interesna dejavnost in dežurstvo se ne šteje v obvezo. Interesno dejavnost dobiš posebej plačano glede na mesečno realizacijo, dežurstvo je pri nas obvezno, ni pa plačano (40 urni delavnik).
Glede na število ur boš med šolskim letom imela višjo plačo, saj boš imela razširjen obseg dela.
Upam, da se ti bo oglasil še kakšen sindikalni zaupnik. Sicer pa so na naši šoli letos zelo obremenjene anglistke, ki imajo kar 120% delovno obvezo.
Lp od KJ _________________ Lp od Kaje |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|