|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Katere testne sisteme oz. programe za sestavljanje (kontrolnih) nalog uporabljate pri pouku? Ob enem bi vas prosila, če bi lahko poleg odgovora navedli še ime OŠ in ali učensi rešujejo te naloge s pomočjo kakšnega programa na računalnik. |
HotPotatoes |
|
66% |
[ 2 ] |
ExeLearning |
|
0% |
[ 0 ] |
Finot |
|
0% |
[ 0 ] |
Drugo: |
|
33% |
[ 1 ] |
|
Skupaj glasov : 3 |
|
Avtor |
Sporočilo |
Bela01 Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. jan 07, sre, 22:54 Sporočila: 27
|
Objavljeno: ponedeljek, 18.08.2008, 18:28 Naslov sporočila: Anketa: Testni sistemi v šolstvu |
|
|
Prosim, če lahko izpolnete naslednjo anketo, katere vsebino bom uporabila za seminarsko nalogo.
LP, Ines Goger _________________ LP, Ines
Nazadnje urejal/a Bela01 sreda, 20.08.2008, 14:43; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: torek, 19.08.2008, 6:20 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa je Finot? Na Googlu nisem našla (vsaj na prvih 10 straneh ne) nič ustreznega. Sem bila premalo vztrajna? V glavnem gre za navtiko. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Bela01 Vešč uporabnik
|
Objavljeno: torek, 19.08.2008, 8:45 Naslov sporočila: |
|
|
Hehe, ni navtika :). Finot je pred nekaj leti napisal en študent za diplomsko, je zelo uporaben. Nekaj malega se ga uporablja, vendar zelo malo, ker ni bil reklamiran. Tako, da me bolj zanima, če je sploh poznan.
Če koga zanima mu ga lahko pošljem po mailu (je majhen programček). _________________ LP, Ines |
|
Nazaj na vrh |
|
Bela01 Vešč uporabnik
|
Objavljeno: sreda, 20.08.2008, 14:36 Naslov sporočila: |
|
|
Očitno sem nekaj zbrkljala, ker mi več ne prikazuje ankete :( in mi samo da reklamo, da si lahko narediš anketo. Bom poskusila popravit. _________________ LP, Ines |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|