|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jablana zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: četrtek, 03.08.2006, 12:09 Naslov sporočila: |
|
|
Nataša, sem opazila, ko sem ponovno prebirala.
Samo res: živ krst ne pogleda dnevnikov in načrtov .....ampak v starih časih so nam težili celo na vejice natančno. Vse se je moralo ujemat.
Pri nas natančno pogledajo le tiste, ki jih imajo "na piki", samo to je kao tajna.
Ampak resnici na ljubo: če bi res hotela kaj pametnega naredit, bi že bilo prav, da se nekatere stvari ujemajo, mislim, bi imela večji pregled.
Včasih smo pisali le učno snov na listu A3 za vse predmete v enem tednu, 53 tednov - 35 listov; tam si pa res lahko povezoval učno snov, vsaj za mlade to velja, ko takoj vidijo, kaj (bi se naj) dogaja-lo.
Zdaj pa imam obsežen fascikel samo za letno pripravo.
Si misliš: sem opazila, da so v predlogih učne metode v (knjižni izdaji) priročnikih tudi enostavno skopirane pri vsaki predlagani učni uri pa vzemi po potrebi.
Res me zanima če bodo oblasti učitelju kdaj toliko zaupale, da ne bo treba več prepisovat enih in istih neumnosti.
Lepo bodi
Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: petek, 04.08.2006, 10:28 Naslov sporočila: |
|
|
jablana je napisal/a: |
Res me zanima če bodo oblasti učitelju kdaj toliko zaupale, da ne bo treba več prepisovat enih in istih neumnosti.
Mirjana |
PO mojem nikoli, saj bi bilo kakšno delovno mesto manj! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|