|
Kazalo |
|
|
Sodelujemo |
|
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Metty Novopridruženi
Pridružen/-a: 19. dec 06, tor, 1:52 Sporočila: 3
|
Objavljeno: torek, 19.12.2006, 2:16 Naslov sporočila: Učni list, naloga,vaja o čutilih za 9.razred OŠ |
|
|
Pozdravljeni,
sem 3.letnik PeF, smer kemija-biologija in bi pač rabla pomoč pri učnem listu o čutilih za pedagoško prakso v OŠ... predvsem naj bi zajemala naloga čutilo za sluh, se pravi uho...
no,če ima kdo karkoli o čutilih, bi mu bila zelo hvaležna...
hvala in lp!
Metty |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
|
|
Nazaj na vrh |
|
Metty Novopridruženi
Pridružen/-a: 19. dec 06, tor, 1:52 Sporočila: 3
|
Objavljeno: sreda, 20.12.2006, 1:15 Naslov sporočila: |
|
|
Najlepša hvala, res zanimive nalogce, ki jih bom z veseljem uporabila...
sicer sem danes tudi sama naredila učni list, ker sem imela že dopoldan 9.razred - uho...
ja ne vem še točno kako naložiti datoteko na ta forum, sam bom probala sama ugotovit. pa pošljem zadeve, da vidite, če je kaj uporabnega :)
lahko noč,
Metty |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
|
Objavljeno: sreda, 20.12.2006, 10:07 Naslov sporočila: |
|
|
Živijo,
Vidim, da si že naložila, vendar si naložila med Spletne povezave (tja nalagamo linke spletnih strani, ki so že objavljene na spletu). Zdaj bom jaz popravila, drugače pa, če boš prispevala še kaj, dokumente naložiš na
Učna gradiva
Prispevajte
In kako je ura uspela? _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: četrtek, 21.12.2006, 20:47 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem na začetku prispevala kar med spletne strani in mi dolgo ni bilo jasno, zakaj. Po moje sem vse naredila prav.
Ko mi je bilo vsega dovolj, sem dobro pregledala stran in ugotovila, da ti PRISPEVAJTE pri spletnih straneh pade takoj v oči (je na prvem mestu), pri gradivih pa je nekje na sredini in ga spregledaš. Mogoče bi za nas (tiste, ki beremo bolj površno - globalno) prispevajte pri gradivih napisali z večjimi črkami.
LP od K _________________ Lp od Kaje |
|
Nazaj na vrh |
|
Alenka@ zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 3. okt 05, pon, 16:31 Sporočila: 188
|
Objavljeno: petek, 22.12.2006, 7:26 Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam, da zgrešiš. Še moj predlog. Mogoče bi napisali v meniju Učna gradiva Prispevajte gradivo, v meniju Spletne povezave pa Prispevajte povezavo - tako ne bi bilo v obeh primerih enako in bi mogoče oči še kam skočile . |
|
Nazaj na vrh |
|
Primož Administrator
Pridružen/-a: 17. nov 04, sre, 12:54 Sporočila: 178 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: petek, 22.12.2006, 20:43 Naslov sporočila: |
|
|
Alenka@ je napisal/a: | Še moj predlog. Mogoče bi napisali v meniju Učna gradiva Prispevajte gradivo, v meniju Spletne povezave pa Prispevajte povezavo. |
Dober predlog! Sem ga že upošteval. Hvala za idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|