|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bpotnik Novopridruženi
Pridružen/-a: 25. avg 06, pet, 22:04 Sporočila: 2
|
Objavljeno: petek, 25.08.2006, 22:20 Naslov sporočila: Pravilnika o napredovanju v nazive in plač.razrede v šolah |
|
|
Pozdravljeni!
Prejšnje šolsko leto sem opravila študijski program za izpopolnjevanje iz bibliotekarstva za knjižničarje, ki je trajal 375 ur. To je bil pogoj, da lahko zdaj delam v knjižnici na OŠ.
Zanima me, kje lahko to izobraževanje "vnovčim" - ali pri napredovanju v nazive ali v plačilne razrede????
Prebrala sem že oba pravilnika pa nekako ne najdem rubrike, kamor bi lahko spadalo tovrstno izobraževanje, ki je trajalo celo šolsko leto, in bi mi moralo prinesti kar nekaj točk.???Kaj mi svetujete????
Hvala že vnaprej!!
Prijeten vikend vam želim.
B. |
|
Nazaj na vrh |
|
buči Novopridruženi
Pridružen/-a: 22. apr 06, sob, 13:56 Sporočila: 2
|
Objavljeno: nedelja, 27.08.2006, 6:39 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Kot je meni znano, tega ne boste mogli nikjer uporabiti, ker ste ta seminar potrebovali za dokvalifikacijo, da imate sedaj ustrezno izobrazbo za zasedbo določenega delovnega mesta.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
bpotnik Novopridruženi
Pridružen/-a: 25. avg 06, pet, 22:04 Sporočila: 2
|
Objavljeno: ponedeljek, 28.08.2006, 16:15 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala Buci!
Sem se zelo bala, da je tako (kot pravite), vendar sem upala, da obstaja kakšna varianta!
Lep dan vam zelim!
B |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|