|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
snezna Novopridruženi
Pridružen/-a: 3. jul 06, pon, 9:34 Sporočila: 3 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: sobota, 01.09.2012, 9:33 Naslov sporočila: LDN za 8. razred - spremembe |
|
|
Zanima me, kje bi našla, kje so spremebe v učnem načrtu za 8. razred slovnica glede na prejšnja leta. Ne vem niti, kako naj se lotim spremebe LDN, ker to delam prvič. Laže bi bilo verjetno vse na novo spisat kot pa spreminjat nekaj, kar so naredili pred mano. Ko primerjam Rokusov LDN s tem, ki ga moram spremeniti, se mi zdi, da je vse drugače.
Hvala za namige! |
|
Nazaj na vrh |
|
Lily Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 19. sep 09, sob, 16:35 Sporočila: 13
|
Objavljeno: torek, 04.09.2012, 8:56 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena!
Če ti kaj pomaga, ti sporočam svoje razmišljanje. Sama sem se lani lotila letnih priprav popolnoma na novo. Čeprav že več let poučujem v istem razredu (4. razred), sem se raje lotila LP popolnoma na novo in ne tako, da bi iskala razlike. Se mi je zdelo, da bi tako porabila še več časa. Potrebno se je pač poglobiti v učni načrt ter si nato razdeliti ure in šele nato primerjati z nalogami, ki jih ponujajo učbeniki in DZ.
Ti pa popolnoma nič ne zavidam sestavljanja letne priprave.
Prijetno šolsko leto ti želim, Lily. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|