|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
nhaya Novopridruženi
Pridružen/-a: 8. avg 08, pet, 11:52 Sporočila: 3 Kraj: Krško
|
Objavljeno: ponedeljek, 04.07.2011, 13:38 Naslov sporočila: Učenci Albanci |
|
|
Pozdravčke vsem!
Zanima me, če ima kdo že pripravljene kakšne učne liste za učence Albance? Ali pa če ima kdo vsaj tista osnovna navodila v albanščini.
Letos dobim v 5.razred učenko, ki sicer nekaj že govori in razume slovensko, vendar ima še celo šolsko leto prilagajanja - se pravi, da bo še to leto neocenjena.
Rada bi, da se nauči čim več osnov slovenščine.
Res prosim za pomoč. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 04.07.2011, 17:48 Naslov sporočila: |
|
|
Srčno upam, da se bo kdo oglasil in ti pomagal! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Klavd1ja zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 7. maj 06, ned, 16:02 Sporočila: 136 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: ponedeljek, 04.07.2011, 22:50 Naslov sporočila: |
|
|
1. septembra sem dobila učenko Albanko, ki ni znala čisto nič slovenskega jezika. Čisto nihče mi ni vedel in znal pomagati. Na šoli ni bilo nikogar, ki bi znal albansko. Šele ob polletju je dobila 1 uro dodatne pomoči iz jezika na teden, kjer ji je knjižničarka ob pomoči angl.-slov.-albanskega slikovnega slovarja razlagala kakšno snov iz določenega predmeta. Največ pa ji je pomagala sošolka in to, da je deklica bistra, dojemljiva in vedno pripravljena sodelovati. In morali bi jo slišati, kako lepo je na koncu šolskega leta govorila - lepše od marsikaterega sošolca. Da ne govorim o govornem nastopu pri DRU, kjer je skupaj s sošolko predstavila plakat in naštela na pamet po abecednem redu 45 zaselkov v naši občini. razred je izdelala, čeprav ni dosegla standardov, ki veljajo za ostale, ampak ocenjevala sem njen napredek v celoti. In mislim, da bo drugo leto krasno delala! _________________ Klavdija |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|