|
Kazalo |
|
|
Sodelujemo |
|
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Saša Čadež zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 22. feb 05, tor, 18:46 Sporočila: 120 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: sreda, 01.12.2010, 21:48 Naslov sporočila: Nataša & Janez & Učiteljska.net |
|
|
... glavni ste, no SMO! Jasno, čisto sta preskromna, kot vedno Lepa predstavitev!!! Z užitkom sem si ogledala prispevek na http://www.sio.si/ o tem, kako se je rodila in razvijala in živi Učiteljska.net. In sem kar malo važna, da sem lahko njen aktivni član. Vse, ki si prispevka še niste ogledali vabim, da si ogledate ta petminutni prispevek. Vesela sem, da sem prispevek, bolje pozno kot nikoli, našla na spletni strani slovenskega izobraževalnega omrežja. Čestitam in vsem v naslovu omenjenim (Učiteljska.net = člani, op.p.) želim še veliko ustvarjalnih idej pa še na mnoga leta
Prav lep pozdrav
Saša
P.S. Mimogrede, Nataša odlično izgledaš ! No, Janez tudi. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: četrtek, 02.12.2010, 9:39 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Primož Administrator
Pridružen/-a: 17. nov 04, sre, 12:54 Sporočila: 178 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: četrtek, 02.12.2010, 9:53 Naslov sporočila: |
|
|
Moram še zbrati pogum, da se pogledam, a hvala za kompliment. |
|
Nazaj na vrh |
|
Alenka@ zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 3. okt 05, pon, 16:31 Sporočila: 188
|
Objavljeno: četrtek, 02.12.2010, 10:38 Naslov sporočila: |
|
|
Odličen prispevek!!! Hvala avtorjema spletne strani za požrtvovalnost. Pa seveda vsem, ki prispevajo(mo) gradiva
Tudi sama prisegam na enostavnost (in stalnost) in s tem večjo uporabnost spletne strani, čeprav je to videti le na zunaj in res vsi vseh dodatkov in sprememb ne opazimo. Pa všeč mi je bilo tisto, da hobi nekaj stane - je še mene potolažilo, saj mi ukvarjanje z računalnikom ni le služba, temveč tudi hobi - ki pač nekaj stane . |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
|
Objavljeno: četrtek, 02.12.2010, 11:23 Naslov sporočila: |
|
|
Oh, je luštno brat povratno informacijo! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Klavd1ja zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 7. maj 06, ned, 16:02 Sporočila: 136 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: četrtek, 02.12.2010, 15:35 Naslov sporočila: |
|
|
Čisto slučajno sem opazila Sašino opozorilo o predstavitvi Učiteljske.net in izrabljam to priliko, da se Nataši in Janezu zahvalim za njen obstoj, za njuno skrb pri delovanju in pomoč pri uvajanju, pripravi in nalaganju prispevkov. Nekateri smo res začeli iz niča in samo Natašina spodbuda nam je pomagala, da smo se naučili tudi kaj novega.
Nataša, ponosna sem nate in na to, da sem del Učiteljske.net. _________________ Klavdija |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
|
Objavljeno: četrtek, 02.12.2010, 17:37 Naslov sporočila: |
|
|
_________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Mojcula Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 30. jul 07, pon, 17:41 Sporočila: 76 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: petek, 03.12.2010, 10:59 Naslov sporočila: |
|
|
Iz vsega srca se pridružujem čestitkam in pohvalam, ki so jih napisale Saša, Alenka in Klavdija. Naj bo ustvarjalno in novih članov polno - tudi drugo leto! |
|
Nazaj na vrh |
|
zofka Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 26. maj 08, pon, 14:08 Sporočila: 29 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: petek, 03.12.2010, 20:11 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi malo manj vešči člani čestitamo za uspehe! Res ste nam v pomoč! Hvala! |
|
Nazaj na vrh |
|
asaje1 zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 12. dec 06, tor, 13:10 Sporočila: 120
|
Objavljeno: ponedeljek, 06.12.2010, 17:27 Naslov sporočila: |
|
|
Naj še jaz čestitam lastnikoma Učiteljske.net. Hvala skrbnici Nataši za pomoč pri našem dodatnem izobraževanju. Zato vabim tudi tiste učitelj-ice, ki želijo sodelovati na Učiteljski.net, da se nam pridružijo. Ogledala sem si SIO in tam opazila kar nekaj prispevkov z učiteljske (tudi mojih). To in še poslana e-pošta: hvala, ker delite z nami vaše prispevke, nam bo v dodatno vzpodbudo pri nadaljnjem ustvarjanju.
Andreja Saje OŠ Naklo |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|