|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Teja K. Novopridruženi
Pridružen/-a: 20. sep 06, sre, 16:39 Sporočila: 2 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: sreda, 05.08.2009, 21:07 Naslov sporočila: Prvi šolski dan |
|
|
Pozdravljeni,
smo v avgustu in mene že kar mrazi, ko pomislim na novo šolsko leto. Imela bom kombiniran oddelek 3 razredov .
Zanima me, če imate kak predlog za 1. šolski dan glede na to, da bodo prvošolčki, pa tudi večji. Vedno sem imela uvodno predstavitev, zgodbico, pogovor.... itd. Imate mogoče kak primeren primer zgodbe? Karkoli bi mi prišlo prva. Že vnaprej hvala in uživajte zadnje počitniške dni. |
|
Nazaj na vrh |
|
mpisk Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 17. feb 09, tor, 7:49 Sporočila: 29 Kraj: TOLMIN
|
Objavljeno: sreda, 19.08.2009, 16:59 Naslov sporočila: |
|
|
Pravljica bo vžgala prav pri vseh, veseli jo bodo vsi, tudi tisti otroci, ki bodo prvič prestopili šolski prag.
Če bo v oddelku tudi vzgojiteljica, vama bo lažje, ker lahko nemara celo uprizorita kakšno lutkovno predstavo.
Tako narediva tudi s kolegico vzgojiteljico v prvem razredu, ko pred nama stoji 25 prvošolcev in še vsaj 25, pa skoraj vedno 2 krat več staršev.
Imam kolegico, ki že leta in leta dela v oddelku s trojno kombinacijo, pa kar uživa. Škoda, da se ne oglaša v učiteljski.
Pogumno in glavo pokonci - učiteljice so pri realizaciji idej vedno uspešne.
Nasmešek na ličkih otrok in iskrice v očeh bodo poplačale ves trud.
LP
Marija _________________ pisk.marija |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|