|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BLUECHANDA Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 7. apr 09, tor, 18:20 Sporočila: 7 Kraj: HRASTNIK
|
Objavljeno: sobota, 18.04.2009, 9:37 Naslov sporočila: DVE PRIPRAVI |
|
|
NUJNO BI POTRBOVALA PRIPRAVO ZA MALEGA RAKCA IN ZA MEDKA SLADKOSNEDKA.
ALI PA ČE IMA MOGOČE KDO MALEGA RAKCA...SKENIRANO ZGODBO??!! KER V NAŠIH KNJIŽNICAH TE SLIKANICE NI!!
NUJNO RES, KER IMAM V PONEDELJEK NA STRNJENI PRAKSI RAVNO TI DVE URI. PROSIM! |
|
Nazaj na vrh |
|
kitekat zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 31. jul 06, pon, 18:40 Sporočila: 102 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: ponedeljek, 27.04.2009, 22:48 Naslov sporočila: |
|
|
Žal ti ne morem pomagati s pripravo...
Sicer pa ne more biti tako težko - Medka verjetno imaš, poglej cilje in nekaj pripravi. Pobrskaj malo po drugih pripravah (npr. na strani založbe Izolit http://www.zalozba-izolit.si/katalog/ucne_priprave najdeš priprave za književnost za celo leto, idej je ogromno... Poišči podobno vsebino, malo prilagodi, pa bo). Pesmica je tudi tukaj, če je slučajno nimaš: http://www.zirovnica.com/2005/dedek_mraz/index.html
Mali Rakec pa... Verjetno res ne bo šlo brez knjige. Vse, kar sem našla, je nekaj ilustracij Mojce Cerjak: http://homepage.mac.com/mojcacerjak/slikanice/PhotoAlbum30.html. V katero knjižnico pa hodiš, da ne dobiš knjige? V Kranju jih je precej, je pa pravljica bila ponovno izdana v knjigi Tri čebelice (2008), samostojno pa leta 1999 tudi v zbirki Čebelice. Gotovo imajo kakšno od teh v vsaki knjižnici.
Drugače pa je pravljica tudi v berilu KO PRAVLJICE OŽIVIJO 1 (Izolit), priprava pa je v priročniku, ki ga imaš online tudi na zgornji povezavi od Izolita.
Mali rakec / Anna Świrszczyńska ; ilustrirala Mojca Cerjak ; prevedla Jana Unuk
Krava, ki jo je pasel Mihec / Andrej Rozman Roza ; ilustriral Zvonko Čoh
NASLOV.................. : Mali rakec
IMPRESUM................ : Ljubljana : Mladinska knjiga, 1999
FIZIČNI OPIS............ : [16] str. : barvne ilustr. ; 16 cm
ZBIRKA.................. : (#Knjižnica #Čebelica ; 383)[url][/url] _________________ See ya |
|
Nazaj na vrh |
|
kitekat zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 31. jul 06, pon, 18:40 Sporočila: 102 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: ponedeljek, 27.04.2009, 23:02 Naslov sporočila: |
|
|
Zdaj pa vidim še, da sem čisto prepozna... Očitno je tisti ponedeljek že mimo. Bo pa za drugič :) _________________ See ya |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|