|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sisi25 Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 6. avg 07, pon, 9:31 Sporočila: 38
|
Objavljeno: nedelja, 11.01.2009, 12:12 Naslov sporočila: ppt in audacity |
|
|
Pozdravljeni!
Izdelala sem eno fajn zadevo s power pointom in programom audacity. Posnela sem se s programom audacity, shranila kot waw, potem pa ta zvok (dodaj zvok) uporabila v power pointu. Problem je, da ta dokument dela samo na mojem računalniku, na drugih računalnikih pa ne. IMa kdo kakšen predlog, kaj narediti, da bo zvok delal v power pointu, če sem se posnela z audacity. Sem poskusila tako, da sem vse file, posnete z audacity, in power point predstavitev zazipala v mapo, pa vseeno ne dela.
PA še nekaj, imam ta novi modri power point, kako v tem zmanjašm resolucijo slik, da bo dokument manj obsežen.
Najlepša hvala za odgovor in lep dan |
|
Nazaj na vrh |
|
Primož Administrator

Pridružen/-a: 17. nov 04, sre, 12:54 Sporočila: 178 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: nedelja, 11.01.2009, 14:16 Naslov sporočila: Re: ppt in audacity |
|
|
sisi25 je napisal/a: | Problem je, da ta dokument dela samo na mojem računalniku, na drugih računalnikih pa ne. Ima kdo kakšen predlog, kaj narediti, da bo zvok delal v power pointu, če sem se posnela z audacity. |
V PowerPointu, ki ga imam jaz, se take stvari reši tako, da shraniš dokument kot spletno stran (ukaz je nekje blizu ukaza Shrani v menijih). PowerPoint potem vse potrebne datoteke (predstavitev, zvok, filmi) zbere v eno mapo, ki jo potem zazipaš in objaviš na Učiteljski.net oziroma uporabiš na poljubnem računalniku. Zraven doda celo brezplačni predvajalnik predstavitve za računalnike, ki nimajo nameščenega PowerPointa.
sisi25 je napisal/a: | P še nekaj, imam ta novi modri power point, kako v tem zmanjašm resolucijo slik, da bo dokument manj obsežen. |
Novega PP žal nimam in ne vem, kako se zmanjša resolucijo slik.
V splošnem pa lahko sliko, preden jo uvoziš v PowerPoint, zmanjšaš na velikost recimo 1024x768, ki je dovolj velika za vse praktične namene predstavitve. Brezplačna programa za obdelavo slik sta GIMP in Paint.Net. |
|
Nazaj na vrh |
|
sisi25 Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 6. avg 07, pon, 9:31 Sporočila: 38
|
Objavljeno: nedelja, 11.01.2009, 14:57 Naslov sporočila: |
|
|
Še nekaj bi vprašala. Kako dokument iz waw spremeniti v mp3, da bo manj obsežen?
Tisočkrat hvala vsem. |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 11.01.2009, 16:14 Naslov sporočila: |
|
|
V Google odtipkaj "wav to mp3 free", pa boš dobila zadetke za brezplačne programe. Jih je kar veliko. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 12.01.2009, 7:33 Naslov sporočila: Re: ppt in audacity |
|
|
sisi25 je napisal/a: | P še nekaj, imam ta novi modri power point, kako v tem zmanjašm resolucijo slik, da bo dokument manj obsežen. |
Je to Power Point 2003 ali 2007? _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|