|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
amalija Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 25. jul 07, sre, 6:29 Sporočila: 19
|
Objavljeno: ponedeljek, 25.08.2008, 5:59 Naslov sporočila: Metodični postopek PB |
|
|
Mi lahko kdo od vas razloži kaj bil bi to MP. Na študijski skupini so nam povedali, da mora biti to v tedenski pripravi za PB, ampak nič kaj konkretnega kaj naj bi to bilo. Nihče pa tudi ni vprašal . |
|
Nazaj na vrh |
|
Saša Čadež zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 22. feb 05, tor, 18:46 Sporočila: 120 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: ponedeljek, 25.08.2008, 14:46 Naslov sporočila: |
|
|
Težko je vedeti, kaj si predstavljajo pod imenom metodični postopki in res škoda, da niste vprašali
Jaz si pod tem izrazom predstavljam, da že v pripravi predvidite kakšne metode dela boste uporabljali v tistem tednu. Te metode so enake kot pri rednem pouku s to razliko, da si lahko privoščite tiste zabavnejše za katere pri pouku zmanjkuje časa: projektno delo, sodelovalno učenje, timsko delo, učenje s pomočjo računalnika, uporaba različnih virov...
Morda bi veljalo pobarati svetovalca za OPB na ZRSŠ?
Lep pozdrav _________________ Saša |
|
Nazaj na vrh |
|
amalija Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 25. jul 07, sre, 6:29 Sporočila: 19
|
Objavljeno: ponedeljek, 25.08.2008, 15:04 Naslov sporočila: Metodični postopek |
|
|
Sem poslala e-mail, ampak nisem dobila nobenega odgovora. Saša, hvala za razlago.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
Saša Čadež zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 22. feb 05, tor, 18:46 Sporočila: 120 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: ponedeljek, 25.08.2008, 17:21 Naslov sporočila: |
|
|
. Ne pozabi, da gre za mojo razlago, zato ne pomeni, da drži. Je preteklo že kar nekaj let od mojega dela v podaljšanem bivanju.
Glede na koncept in priporočila za delo v OPB (usklajevanje dela z razrednimi učitelji, ki poučujejo redni pouk) si nekako ne morem predstavljati drugega kot to.
Odgovor na tvoje vprašanje bi morali poznati vsi svetovalci ZRSŠ za 1. in 2. triletje, saj so vsi navedeni kot tutorji spletne učilnice za podaljšano bivanje v katero pa žal ne morem, ker nimam ključa za vpis . Morda pa ga imaš ti .
Če boš uspela pridobiti kakšno informacijo pa jo, prosim, posreduj še ostalim.
Prav lep pozdrav _________________ Saša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|