|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sweety Gost
|
Objavljeno: nedelja, 30.10.2005, 14:06 Naslov sporočila: nastop - slovenš?ina |
|
|
Zivjo!
Slucajno sem nasla tale forum in sedajle mi bo prav prisel. Namrec, po pocitnicah imam na osnovni soli nastop, kjer bodo ucenci obravnavali crko R. Imam ze nekaj idej na kaksen nacin bodo vadili zapis crke (risanje po zraku, z vrvico po crki...) ampak manjka mi uvodni del. Ker bo takoj po pocitnicah, me zanima (glede na to, da imate tukaj ze izkusnje) na kaksen nacin bi to cimbolje izvedla.
Najlepsa hvala za odgovor(e)!
Lep pozdrav.  |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: nedelja, 30.10.2005, 15:51 Naslov sporočila: |
|
|
Morda kakšno pesmico, kjer je veliko R-jev, uganko ali pa zgodbico o ?rki, kjer se dogaja veliko na r in z r ali zgodbica o deklici, katere ime se za?ne na R, pa ga je izgubila (lahko naredite iskanje po razredu, kot npr. izgubljeni zaklad), uporabljaš besede, ki vsebujejo R, pa ga ne izgovarjaš, da sami ugototovija, da nekaj manjka. Itd ...
Vsekakor ti želim uspešno uro! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: petek, 05.05.2006, 9:39 Naslov sporočila: |
|
|
Vem, da sem pozna, ker si stvar že izvedla. Za prihodnje ure učenja glasov in črk pa ti iz srca priporočam knjig Karoline Fajfar, ki obravnava vse glasove in črke po posebni fonomimični metodi (prek interneta se da njeno kjnigo tudi kupiti - 4.000 SIT z vsemi učnimi listi). Odlična stvar za ozaveščanje glasov in črk v prvih dveh razredih.
Lp od KJ |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|