|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
piko Novopridruženi
Pridružen/-a: 19. apr 07, čet, 14:24 Sporočila: 4
|
Objavljeno: četrtek, 10.05.2007, 12:13 Naslov sporočila: preskok v višji razred |
|
|
Zanima me kakšen je postopek ,da otrok preskoči razred?
lepo pozdravljeni |
|
Nazaj na vrh |
|
Kaja zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 18. apr 05, pon, 17:18 Sporočila: 225 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: četrtek, 10.05.2007, 15:59 Naslov sporočila: |
|
|
A to govorimo o otroku, ki je dobil DSP odločbo zaradi orientacije in grafomotorike? Je v prvem razredu?
Učila sem otroka v prvem razredu devetletke, s težavami v grafomotoriki in orientaciji (v razredu je štrlel ven, verjetnost tudi preusmerjenega levičarja ali obojestranskosti - starši niso znali dati pravih odgovorov).
V drugem razredu se je stvar samo poglabljala (zmeraj več težav pri orientaciji, pouku ni sledil več, večje pri grafomotoriki, branju in pisanju ...).
V prvem bi rekla, ga bo brihtnost rešila iz težav (ker je brihten), a se je izkazalo za čisto drugačno situacijo. V drugem so se stvari samo kažle kot še bolj izražene in ne zmore več slediti pouku (pa snov ni ne vem kaj - tako se zdi nam odraslim).
In zdaj naj priporočim staršem, da naj mu dajo IQ zmerit in ugotovijo, da je inteligenten (kar tudi jaz vem, saj sem že prej rekla, da je brihten) in naj preskoči razred zaradi tega. A tisti, ki pa nima teh težav in mu snov leti 100 na uro, pa ne bo preskočil razreda.
Popravite me, če gre za drugega otroka.
Lp od KJ _________________ Lp od Kaje |
|
Nazaj na vrh |
|
piko Novopridruženi
Pridružen/-a: 19. apr 07, čet, 14:24 Sporočila: 4
|
Objavljeno: petek, 11.05.2007, 7:18 Naslov sporočila: preskok v višji razred |
|
|
Ne ne gre za istega otroka.Sin nima težav z grafomotoriko....Ima pa težave z hiperaktivnostjo in nemirom.So nam drugi priporočili preskok in le zanima kako to gre.Kaj se bomo odločili z šolskim timom bomo pa še videli.
lep pozdrav
piko |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|