|
Kazalo |
|
|
Sodelujemo |
|
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
prfoksa Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 10. dec 07, pon, 21:05 Sporočila: 13
|
Objavljeno: torek, 13.05.2008, 19:04 Naslov sporočila: Nacionalno preverjanje 2, triade |
|
|
Pravkar je minilo t.im. nacionalno preverjanje znanja (NPZ) v 6. r. Vse lepo in prav. Jezi pa me, ker smo morali 4x zapustiti matično učilnico in iskati primeren prostor drugod po šoli. Preverjanje je trajalo 1 uro, mi pa smo se lahko vrnili šele po 2. učni uri, ker je morala biti popolna tišina.
Pa to smo še preživeli, a zbodlo me je to, da učenec s posebnimi potrebami sam zasede vso učilnico in ima tudi 2 učitelja (stražarja) pri pisanju, ker bojda mora pisati v učilnici in ne v kakšnem manjšem prostoru.
Jasno je bilo, da smo prej morali izropati vso učilnico - odstraniti plakate, pripomočke, ki bi bili lahko pišočim v pomoč. Pa smo spet imeli Sizifovo delo!
Je tudi pri vas tako?
Pa še tole: geografija je potekala v gospodinjski učilnici, kjer so po kuhinjskih omaricah viseli zemljevidi, učiteljica pa je s kuhalnico kazala na zemljevid. A ni fino? Še zabavali so se zraven. To snov si bodo učenci gotovo zapomnili!
Se beremo,
prfoksa |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|