|
Kazalo |
|
|
Sodelujemo |
|
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Iza Bella Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 12. sep 06, tor, 21:55 Sporočila: 12
|
Objavljeno: torek, 16.01.2007, 17:33 Naslov sporočila: Učne priprave za NIT 4.r |
|
|
Pozdravljeni!
Vedno se pustite presenetiti.
Smo sredi šolskega leta in jaz sem zdaj dobla 4. razred pri naravoslovju in tehniki. Učenci delajo po Rokusovem učbeniku Naravoslovje in tehnika 4. Zanima me, če ima kdo od vas dnevne učne priprave za 4. razred in bi mi jih bil pripravljen poslati oz. jih naložit na učiteljsko.net.
Hvala in veliko uspehov ob pisanju obvestil ob zaključku 1. redovalnega obdobja. _________________ Iza Bella |
|
Nazaj na vrh |
|
Jana Potočnik Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 27. nov 06, pon, 13:37 Sporočila: 69 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: četrtek, 18.01.2007, 9:11 Naslov sporočila: Učne priprave za naravoslovje in tehniko |
|
|
Zdravo!
Mogoče ti bodo v pomoč priprave Tehniške založbe. Na njihovi strani klikneš na Predlogi letnih učnih priprav za devetletko, nato osnovna šola. Odpre se ti kar nekaj priprav, med njimi tudi dnevne priprave za četrti razred. Morda ti bo vsaj kaj koristilo.
LP
Jana |
|
Nazaj na vrh |
|
Iza Bella Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 12. sep 06, tor, 21:55 Sporočila: 12
|
Objavljeno: petek, 19.01.2007, 21:19 Naslov sporočila: |
|
|
Jana, hvala!
Boljše nekaj, kot nič.
Lp _________________ Iza Bella |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|