|
Kazalo |
|
|
Sodelujemo |
|
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
luna Novopridruženi
Pridružen/-a: 26. mar 06, ned, 16:19 Sporočila: 3 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: nedelja, 26.03.2006, 16:23 Naslov sporočila: učni načrt |
|
|
Pozdravljeni!
Sem študenta 3. letnika pedagoške fakultete. Iščem učni načrt za 8. razred devetletke pri predmetu matematika.
Ali obstaja kakšna internetna stran, kje bi to lahko našla?
Hvala in lep pozdrav, Barbara |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 27.03.2006, 7:51 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena,
Tule: http://www.zrss.si/default.asp?link=predmet&tip=6&pID=17&rID=207
Upam, da je to tisto, kar želiš. Če boš kaj ustvarila, pa deli z nami, prosim! Mislim si, da morate pri praksi izdelati precej natančne priprave in podobno. Si pripravljena kaj prispevati na Učiteljsko? Bilo bi zelo koristno za vse nas! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
|
Objavljeno: ponedeljek, 27.03.2006, 7:57 Naslov sporočila: |
|
|
No, naredila sem reklamo za drugo spletno stran, za našo, Učiteljsko pa ne!
Na levi, v Učna gradiva, klikni na Iščite, poišči predmet matematika in klikni na učni načrt, priprave. Je kar nekaj zadetkov, upam, da ti bo kaj prišlo prav.
Se opravičujem za pomanjkljivo prvo informacijo.
K sodelovanju pa še enkrat prisrčno vabljena! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
luna Novopridruženi
Pridružen/-a: 26. mar 06, ned, 16:19 Sporočila: 3 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: ponedeljek, 27.03.2006, 8:17 Naslov sporočila: |
|
|
admin je napisal/a: | Pozdravljena,
Tule: http://www.zrss.si/default.asp?link=predmet&tip=6&pID=17&rID=207
Upam, da je to tisto, kar želiš. Če boš kaj ustvarila, pa deli z nami, prosim! Mislim si, da morate pri praksi izdelati precej natančne priprave in podobno. Si pripravljena kaj prispevati na Učiteljsko? Bilo bi zelo koristno za vse nas! |
tole stran sem že našla vendar povezave ne delujejo, ampak nič hudega, bom že našla nekje. drugače pa sem pripravljena deliti učne priprave.
glede reklame.. vašo stran sem objavila na našem forumu pedagoške fakultete.
hvala za prisrčno dobrodošlico :) |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
|
Objavljeno: ponedeljek, 27.03.2006, 9:07 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, sem poskusila, pa ugotovila, da so sklenili odslej načrte prodajati! Šole jih imajo,kako pa je poskrbljeno za študente, pa ...
Ta logika mi sploh ni jasna. Kako naj nekdo, ki naj bi bil dober pedagog, začne kaj, če mu že osnovna zadeva ni na razpolago.
Predstavljam si, da imaš prakso in da se moraš pripraviti. Ali mentorji nič ne ponudijo? Mislim na Pedagoški ali pa na tisti šoli, kjer boš imela prakso?
Blazno trapasto: začetnik ima že več kot dovolj problemov s pripravljanjem, s stresom, ko nastopa (bila sem mentorica in vem, kako to zgleda!) in da se mora boriti še za osnovni vir, je pa čisto trapasto . Na naših povezavah ni bilo nič?
Meni se zdi, da imata Modrijan in Praktik kar nekaj.
Veliko uspeha pri praksi in hvala za reklamo!
_________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|