|
Kazalo |
|
|
Sodelujemo |
|
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elika Novopridruženi
Pridružen/-a: 22. sep 06, pet, 15:39 Sporočila: 1 Kraj: BK
|
Objavljeno: petek, 22.09.2006, 15:46 Naslov sporočila: Mentorstvo |
|
|
Pozdravljeni,
sem nova med vami tukaj gor, sicer pa že šesto leto poučujem v 1. triadi. Rabila pa bi vašo pomoč, zato se tudi oglašam. Letos sem namreč prvič mentorica kolegici, ki je pripravnik, Zanima pa me, če ima morda kdo kakšen program, ko je bil/a mentor pripravniku. Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore in pomoč. Če pa kdo od vas kaj potrebuje, sem mu z veseljem pripravljena pomagat.
Lep sončen pozdrav
elika |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: petek, 22.09.2006, 18:13 Naslov sporočila: |
|
|
Svoje čase sem bila tudi jaz mentorica in morda je bilo takrat zelo drugače, ker se stvari tako zelo spreminjajo.
Posebnega programa mi ni bilo treba delati (morda je to odvisno od ravnatelja). Prisostvovala sem pri njenih urah, se po urah z njo pogovorila o poteku, predebatirali sva, kaj se je dogajalo. Tudi ona je prisostvovala mojim uram in prav tako sva nato razglabljali o poteku. Ob koncu mentorstva pa sem morala napisati poročilo.
In kot rečeno, ne vem pa, kakšne administratorske zahteve so dandanes. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
jablana zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 31. mar 06, pet, 21:57 Sporočila: 232 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: sobota, 23.09.2006, 6:37 Naslov sporočila: |
|
|
Poglej med izobraževanje - katalog. So seminarji, da se usposobiš za mentorico. Mislim, da bi bilo diobro, da bi si pridobila licenco za mentorja.
V opisu seminarja imaš vsebino, ki je pomembna. Mogoče se ti kdo oglasi in ti pošlje zapiske.
Sicer pa je bistvo napisal-a admin.
Pri nas se kar "grebejo" za mentorja mladim, ker dobiš točke, pomoč pa bi najbrž tako ali tako nudila kolegici, ke je prišla na novo.
LP Mirjana |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator
Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: sobota, 23.09.2006, 6:49 Naslov sporočila: |
|
|
Saj res, na to sem pa čsito pozabila!
Tudi jaz sem bila na seminarju in to na večdnevnem. Predpodgoj pač, vsaj takrat. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|